Nieuws

Restaurant El Charro gaat er komen

In juni berichtte Hallo Losser over de opening van restaurant El Charro in Losser. Maar inmiddels is het Mexicaans Zuid-Amerikaanse restaurant nog niet open. We vroegen de eigenaar waarom.

"Ik wilde al voor de Brueghel open gaan" vertelt Simon Cetiner aan Hallo Losser. "Maar het zat uiteindelijk allemaal tegen. De aannemer liet het helemaal afweten. Gemaakte afspraken werden niet nagekomen en de bouwvakvakantie zat er ook nog tussen". Uiteindelijk is er afscheid genomen van deze aannemer en word er nu gewerkt met een andere partij. 

"Ik ben gewoon terug bij af" verzucht de horecaondernemer "maar het einde is nu in zicht en we werken op volle toeren aan de nieuwe zaak".

Cetiner heeft al 10 jaar een gelijknamig restaurant in Haaksbergen en daar moet hij ook aandacht aan blijven geven. "In Haaksbergen draaien we erg goed en waarderen onze gasten de gerechten en ambiance" legt hij uit. "Ik moet er natuurlijk voor zorgen dat Haaksbergen de kwaliteit houdt die we hier in Losser ook willen bereiken".

Simon laat ons een artist impression zien van zijn nieuwe restaurant zoals het gaat worden. "Er moet nog wel veel gebeuren maar ik schat dat het binnen een maand zo ver is dat we open kunnen". 

Hallo Losser komt dan zeker weer op bezoek.

El Charro Losser

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.