Nieuws

Roadrunners AV_Iphitos krijgen hardloopschoenen

AV- Iphitos uit Losser heeft al jarenlang een afdeling G-atletiek, de Roadrunners

Loopmaatjes

Met vrijwilligers, ook wel ‘loopmaatjes’ genoemd, en gediplomeerde trainers zorgt men ervoor dat deze groep mensen aan atletiek kunnen doen. De trainingen zijn gevarieerd, het (loop)plezier staat voorop maar ook prestatie is inmiddels een item voor een aantal leden.

Regelmatig worden wedstrijden bezocht onder begeleiding van een loopmaatje. Door deel te nemen aan deze wedstrijden laten deelnemers zien hoe enthousiast en trots ze zijn op hun eigen prestaties. Uiteraard hebben ook deze leden goede hardloopschoenen nodig. De huidige schoenen waren echt aan vervanging toe, daar was namelijk al twee jaar op gelopen.  

De kringloop ‘Het Ketelhuis’ uit Losser heeft als doelstelling,middels het ketelhuisfonds, lokale goede doelen te steunen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ‘de Roadrunners’ nieuwe schoenen konden aanschaffen. Dit is natuurlijk fantastisch. Klik hier voor meer info "Ketelhuisfonds" 

Nieuwe hardloopschoenen

Speciaal voor deze gelegenheid opende ‘RunEnschede’ afgelopen woensdagavond de deuren. Het passen werd speciaal voor deze groep buiten reguliere openingstijden gedaan zodat er alle rust en aandacht was voor de deelnemers. Met veel vrijwilligers zijn de Roadrunners naar de winkel gekomen. De schoenen werden serieus, soms met een knuffel en af en toe een beetje streng gepast, maar uiteindelijk had iedereen nieuwe hardloopschoenen aan. Wat waren ze blij en vooral trots op de nieuwe schoenen!

De Road Runners trainen elke donderdagavond van 18:30 tot 19:30 bij AV- Iphitos in Losser op de atletiekbaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze groep of zou je ook willen hardlopen onder professionele begeleiding? Kijk dan op website www.AV-iphitos.nl

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid