Nieuws

De Saller nodigt iedereen uit voor de Engelse dag

Basisschool De Saller houdt op vrijdag 9 maart een open huis. Op deze dag laten leerlingen zien hoe goed zij de Engelse taal beheersen. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Ook ouders met bijna schoolgaande kinderen zijn welkom. Er is een vrije inloop voor iedereen van 8.30 tot 11.00 uur.

Wekelijks Engelse les

Op De Saller geeft vakleerkracht Mariska Dubois wekelijks Engelse les aan alle groepen. Mariska heeft een aantal jaren in Engeland gewoond en geeft ook les aan de International School Twente in Enschede. Ze geeft nu voor het 2e jaar les op De Saller. Dit tot volle tevredenheid van leerkrachten, ouders én leerlingen.

Het team van De Saller vindt het belangrijk dat de leerlingen al op vroege leeftijd Engels leren. Engels geeft immers een basis voor een goede toekomst. De lessen zijn verrijkend, inspirerend en uitdagend. Bij de lessen vormt een Engels lied de basis.

Nieuwsgierig naar het Engels op De Saller? Kom op vrijdag 9 maart langs. Belangstellenden mogen de Engelse lessen bezoeken en een kijkje nemen binnen de school. Er zijn leerkrachten aanwezig om vragen te beantwoorden of u rond te leiden door de school.

Kijk voor meer informatie op: www.saller.nl. See you then!

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid