Nieuws

Samen eten en elkaar ontmoeten

Internationale ontmoetingsavond in ‘t Trefhuus

Ontmoetingsavond

Op vrijdag 27 oktober as. organiseert HERA, internationale vrouwengroep in Overdinkel, weer een ontmoetingsavond in ‘t Trefhuus in Overdinkel. HERA is een van de groepen die vanuit Stichting Fundament activiteiten organiseert voor en door burgers in de gemeente Losser. Uit eigen ervaring weet HERA hoe belangrijk het is om deel uit te maken van een groep. Zij willen dit graag delen en een bijdrage leveren aan de samenhang tussen de inwoners van Overdinkel en de gemeente Losser.

Gezellig samenzijn

De ontmoetingsavond staat helemaal in het teken van met elkaar eten, praten, zingen en dansen. Kortom gezellig samenzijn en kennis maken met elkaars cultuur. Er wordt een lopend buffet aangeboden dat door de internationale vrouwengroep van Overdinkel HERA is bereid. Bovendien is er muziek vanuit alle windstreken om op te dansen en er kan door de aanwezigen ook muziek gemaakt worden.

  • De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ong. 22.00 uur.
  • De zaal in het ‘t Trefhuus                    
  • Prins Hendrikstraat 4 in Overdinkel

De zaal is open vanaf 18.30 uur. U kunt zich voor deze avond aanmelden tot 24 oktober as. op telefoonnummer: 053-5361850. De kosten bedragen € 7,50 per persoon inclusief een kop koffie of thee exclusief overige drankjes.

U bent namens HERA van harte welkom op deze gezellige ontmoetingsavond

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid