Nieuws

Op Snuffel Safari erve Kraesgenberg

Weet je nog geen vakantie bestemming of wil je eens buiten Europa? Ga dan naar de Afrika reizenmarkt zaterdag 25 maart.

De markt is georganiseerd door Manita de Kinkelder. Een gepassioneerde vrouw en al een tijdje bezig in de reiswereld. In een gezellig gesprek aan de keukentafel vertelt Manita haar verhaal over haar werk bij touroperators maar ook als reisleider heeft ze veel van de wereld gezien. 

Passende reis

Door de vele internet aanbieders is het soms moeilijk om door de bomen de palmbomen te zien. Manita heeft zelf een passie voor reizen. Haar passie om mooie reizen te maken vertaald ze ook naar haar klanten. Vertel Manita wat je van je vakantie verwacht, een doe vakantie, strandvakantie, stedenbezoek een cultuur reis en ze maakt voor jou een passende reis. Voor het organiseren betaal je vast niet meer als je het zelf via internet gaat regelen.

Nu heeft ze een vakantie markt georganiseerd op een prachtige plek in Losser Erve Kraesgenberg.Een landen presentatie van Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië en Botswana. Naast informatie zijn er diverse activiteiten.

  • Percussie workshop
  • Afrikaanse wijnproeverij verzorgd door slijterij het t'Readthuiys
  • Verkoop Afrikaanse producten van de Wereldwinkel Molletje
  • Proeverij Afrikaanse hapjes
  • Afrikaanse muziek    
  • Kinderen kunnen maskers maken van de big five   

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en geniet vast van een snuffel safari in Losser. Vanaf 13.30 uur ben je welkom en de entree is gratis.   

            

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid