Nieuws

Sportclub Overdinkel sterkste in derby

Vanmiddag stond op een zonovergoten sportpark 't Wilpelo de voetbal wedstrijd Sportclub Overdinkel - KVV Losser op het programma. Na 90 minuten trok Sportclub Overdinkel aan het langste eind.

Eerste helft

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd. Sportclub Overdinkel was echter gretiger en ging volop de strijd aan. Sportclub Overdinkel kwam na twee minuten al op 1-0 voor. KVV Losser kwam aan het eind van de eerste helft op gelijke hoogte door een perfect ingeschoten vrije trap van Swen Rijnbeek. Met 1-1 op het scorebord zochten beide teams de kleedkamer weer op.

Tweede helft

In de tweede helft dicteerde Sportclub Overdinkel de wedstrijd en kwam KVV Losser er minder aan te pas. Dit betaalde zich ook uit in een doelpunt van Joeri Klein Robbenhaar, waardoor de eindstand 2-1 was in het voordeel van Sportclub Overdinkel.

Na deze wedstrijd staan beide teams nog wel op de eerste en tweede plek in de 4e klasse A, met beide negen punten uit vier wedstrijden.