Nieuws

Start eerste competitie Hockey Club Losser is succesvol

Dit seizoen spelen enkele F en E teams van Hockey Club Losser voor het eerst competitie.

"Dit is niet alleen voor hen nieuw maar het zijn voor de club ook echt de allereerste teams die mee kunnen doen aan de competitie sinds de oprichting ruim 2 jaar geleden. Dit weekend  is de 1e periode afgelopen en hebben we ons 1e officieuze periodekampioenschap binnen" zegt voorzitter Marco Elferink. "Ons F-team heeft alle wedstrijden van de 1e periode gewonnen".

"Dit betreft geen officieel kampioenschap en er zijn nog 2 periodes te gaan maar voor ons als nieuwe club weer een grote mijlpaal" legt de voorzitter trots uit.

Start eerste competitie Hockey Club Losser is succesvol

De 1e periode (van 3) is net afgesloten en ze hebben 4 wedstrijden gespeeld:

  1. 19-16
  2. 21-20
  3. 21-9
  4. 24-16

Er is gespeeld tegen teams van HHC Haackey (Haaksbergen), Goorse MHC, HCHN (Hellendoorn), HC Twente (Hengelo) en alle wedstrijden zijn gewonnen. Ze spelen 4 vs 4 of 3 vs 3 met 2 doeltjes, vandaar het hoge doelsaldo.

De spelers zijn: Maartje Bomert, Flore Bos, Enya Elferink, Milan Eulderink, Edie ter Linde, Esmé Notkamp (was afwezig en staat niet op de foto), Kiki Rijter, Mara Slee, Isa Viscer, Lynn Westenbroek.

Na de herfstvakantie begint de 2e periode.

Start eerste competitie Hockey Club Losser is succesvol

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.