Nieuws

Steun KV Java door Coöperatiefonds Rabobank

Afgelopen jaar heeft de Klootschietersvereniging Java naast hun clubgebouw een strook grond aangekocht. Deze aankoop heeft o.a. ten doel om voor de junioren een veilige speelomgeving te creëren. Deze aankoop en de inrichting hebben natuurlijk grote invloed op de financiële middelen van de vereniging.

Des te groter was dan ook de blijdschap bij de klootschieters toen ze vernamen dat ze in aanmerking kwamen voor een bijdrage in de kosten uit het Coöperatiefonds van de Rabobank.

Voorzitter Marcel Kamphuis (rechts op de foto) mocht op 21 juni 2017 namens de vereniging uit handen van Tanja Wolthuis, financieel medewerkster Rabobank Twente Oost en Henri Brookhuis van de ledenraad Rabobank Twente Oost een cheque van €3.000 in ontvangst nemen.

De uitreiking vond heel toepasselijk plaats tijdens een bekerwedstrijd die ook door de Rabobank al sinds 1986 wordt gesponsord. Aan deze wedstrijd om de Rabobeker nemen verenigingen uit Losser en Oldenzaal deel. De prijsuitreiking van de Rabobeker werd namens de Rabobank ook gedaan door Tanja Wotlhuis.

De uitslag was als volgt:

  1. De Kv Java met 4503 meter
  2. De Kv Toekomst met 4426 meter
  3. De Kv Vooruitzicht met 4406 meter.

De beste schutter van de avond was Mattieu Blenke van de Kv Vooruitzicht met 543 meter.

Met een bijdrage uit het Coöperatiefonds wil de Rabobank Twente Oost haar betrokkenheid bij de lokale samenleving onderstrepen en het maatschappelijk, sociaal en cultureel welzijn voor de inwoners van het werkgebied van de bank (Dinkelland, Losser en Oldenzaal) bevorderen.

bron: KV Java.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.