Nieuws

Stralend concert in een stortbui

Hans Spit kan terugkijken op een zeer geslaagd concert van Dana Winner in het fraaie openluchttheater Brilmansdennen in Losser. De Belgische, sympathieke zangeres gaf zaterdagavond 22 juli een grandioos concert, Dana Winner Special Arena Show 2017. Zij liet zich vergezellen door een tienkoppige band, DW XXL Band, met geweldige muzikanten.

Boodschap

De 52 jarige, zeer goed ogende, Dana Winner zit al ruim 25 jaar in het vak. Ze is vooral populair in België, Nederland en Duitsland. Ze gaf ’s middag tijdens de soundcheck een interview aan Peter Langela, RTV-Losser. http://www.hallolosser.nl/nieuws/rtv-losser-gesprek-met-dana-winner Ze zei onder andere graag liedjes te zingen met een boodschap. Het repertoire zaterdagavond was geweldig. Ze zong: “Geef de kinderen een wereld.”, maar ook de nieuwste liedjes van haar nieuwe album. Aan het eind van het concert zong ze een medley van ABBA.

Stortbui

Bij het begin van het concert was er een enorme stortbui die ook nog wel even duurde. Een prachtige gezicht hoe het publiek, 700 personen, zich hulde in regencapes met verschillende kleuren. Het leken net tuinkabouters die zich door het slechte weer niet van hun plek lieten verjagen. Gelukkig werd het droog en kon het publiek, zonder regen, verder genieten.

Compliment

Een groot compliment aan de organisatie en de vrijwilligers van het openluchttheater. Alles liep gesmeerd en de stoeltjes die telkens weer drijfnat waren werden eindeloos droog gepoetst. Losser mag zich gelukkig prijzen met een theater als dit. Het bruist er van de activiteiten. Een hele mooie toeristische trekpleister waar we in de toekomst nog heel veel plezier van zullen hebben.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.