Nieuws

Streekproductenmarkt blijft in Losser

Al enkele jaren wordt er in Losser met succes een streekproductenmarkt gehouden. Tot nu toe was er voor de vergunning een gedoogconstructie bedacht, omdat de markt zich ook nog moest bewijzen.

Inmiddels is de streekproductenmarkt (boerenmarkt) een niet meer weg te denken fenomeen in Losser. Tijd om een einde te maken aan de vraag over het wel of niet voortbestaan van de streekproductenmarkt en de enthousiaste deelnemers te belonen met een permanente oplossing.

Het college van B&W heeft ingestemd met de oplossing waarbij de markt onder verantwoordelijkheid van de Stichting Centrummanagement Losser (CML) wordt geëxploiteerd. De gemeente sluit een gebruiksovereenkomst met CML over de locatie op Teylerstraat, Brinkstraat. De feestelijke ondertekening hiervan vond plats op 17 maart om 8.30 uur in het gemeentehuis van Losser.

5e Editie

Dit jaar is ook de 5e editie van de streekproductenmarkt een mooi moment dus om dit lustrum dubbel feestelijk van start te laten gaan. De streekproductenmarkt wordt vanaf zaterdag 25 maart 2017 weer maandelijks (iedere laatste zaterdag van de maand) gehouden op de locatie Brinkstraat, Teylerstraat.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T.