Nieuws

Tutdeuzen vieren hun eerste lustrum bij Grand Café Smit

Uitgangspunt. 5 Jaar geleden was een damescarnavalsfeest in Losser om te voorzien in een behoefte van alle vrouwen in de gemeente Losser, en ver daarbuiten. Dat is tot nu toe zeker gelukt. De gala’s van de Tutdeuzen in Losser zijn op zich al bijzonder. Door de leuke uitdossingen van de dames die tijd noch moeite gespaard hebben, om er tiptop uit te zien. Ludieke thema’s worden genomen of actuele onderwerpen passeren de revue.

Het eerste lustrum

Nu de organisatie op gaat voor het 5 e jaar, het eerste lustrum, zou het heel speciaal zijn wanneer dames een leuk idee hebben iets te doen met het getal “5”. Van daar roepen we alle dames op: wees creatief. Met z’n 5- en komen; rugnummer 5 dragen etc. Met een gevarieerd palet van artiesten gaan zij het carnavalsfeest compleet maken. Ruim één week voor het carnaval, op donderdag 16 februari 2017 barst het damescarnaval in Losser weer los. Met dit jaar een sprankelende entree bij Grand Café Smit. Aanvang 20.00 uur. Net als de afgelopen 4 jaar is het gala uitsluitend toegankelijk voor dames vanaf 18 jaar. Met z'n tweeën, met de buurvrouwen, vriendinnen, clubgenoten, iedereen is welkom. Natuurlijk carnavalesk verkleed.

 

Miss Tutdeus 2017

Welke dame wil dat niet zijn. De meest leuke, originele of actuele creatie van de avond en je mag je, een jaar lang Miss Tutdeus noemen met eeuwige roem. Dit jaar hebben wij de 4 “Miss Tutdeuzen" van de afgelopen jaren in hun winnende creaties bereid gevonden als jury op te treden. Zij weten als geen ander waar een jury op moet letten, tijdens het Tutdeuzengala. Voor alle verdere informatie zie www.tutdeuzengala.nl. Of de FB pagina/evenement.

Tutdeuzenmenu

Voorafgaand aan het gala is er een mogelijkheid een Tutdeuzenmenu te nuttigen bij Restaurant De Oude Apotheek. Een gezellige opmaat voor een te gek gala. Volop amusement deze avond. De kaarten liggen al te wachten bij de volgende verkooppunten in losser: Primera Marcel, Bruna of Grand Café Smit. Er zijn 250 kaarten en op is op. Je bent van harte welkom op donderdagavond 16 februari 2017.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.