Nieuws

De Twentse Smokkel Trail ook voor kinderen!

Kom in beweging en ga de sportieve uitdaging aan…Op 20 mei organiseert atletiekvereniging AV- Iphitos de eerste editie van de Twentse Smokkel Trail.

1 mijlsloop

Naast de twee trailafstanden van 12,5 en 24 km is er voor de kinderen van de basisschool een 1 mijlsloop. De oudere jeugd vanaf 13 jaar dagen we uit om deel te nemen aan de 5 km. Het startschot voor de 1 mijl klinkt om 16.30 uur en de 5 km wegwedstrijd start om 16.55 uur. De start is vanaf de atletiekbaan aan het Nilantspad/Bookholtlaan. De jongste deelnemers lopen een ronde rondom het sportcomplex Brilmansdennen. Vader/moeder/opa/oma mogen met de kinderen meelopen om ze onderweg aan te moedigen. Elke deelnemer ontvangt een speciale herinneringsmedaille.

Het belooft een gezellige sportieve uitdaging te worden, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Willen we niet allemaal dat kinderen meer bewegen en plezier beleven aan sporten? Kom dan met uw kinderen langs op 20 mei!

 

Aanmelden

De organisatie stelt het zeer op prijs wanneer de kinderen uiterlijk 1 week voor de start worden aangemeld via de website www.twentsesmokkeltrail.nl via de button “inschrijven”.  De kosten voor deelname bedragen € 2,50 voor de 1 mijl en € 6,00 voor de 5 km. Het startnummer ligt dan voor u klaar op 20 mei. Op de dag zelf inschrijven voor de 1 mijl en 5 km is ook mogelijk tot uiterlijk een half uur voor de start. We vragen de mensen uit Losser en omstreken zo veel mogelijk met de fiets te komen in verband met de verwachtte parkeerdrukte.

 Dus trek je sportieve schoenen aan en wees erbij op 20 mei! Voor vragen kunt u bellen met de organisatie op 06 – 20491704.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid