Nieuws

VakantieXperts Dinkelo Losser bestaat 10 jaar

Bianca Damer zwaait al 10 jaar de scepter over het reisbureau Dinkelo aan de Langenkamp 1 in Losser. Samen met Sandra te Brink en Leoni Volker bemenst ze het bureau en zijn ze het hele jaar door druk om reizen op maat te maken voor hun klanten.

Reizen op maat

“We maken reizen op maat voor mensen met speciale wensen maar ook voor mensen die gewoon binnenwandelen en geïnteresseerd zijn in een meer normale vakantiebeleving.” Zegt Bianca Damer. “Ondanks de groeiende aanbiedingen via internet weten de mensen ons te vinden. Een computer praat niet terug. Wij weten door onze ervaring waar je aan denken moet bij het boeken van een vakantie. Mensen komen daarom ook steeds bij ons terug omdat ze hele goede ervaringen bij ons hebben opgedaan.”

Feestje

Donderdag 1 december was het 10 jarige bestaan dat door de dames met een receptie gevierd werd. Alle klanten waren uitgenodigd voor een hapje en een drankje en om natuurlijk even bij gekletst te worden over de laatste ontwikkelingen en noviteiten. En het was gezellig druk aan de Langenkamp.

Dé reismarkt van Losser

De dames houden op dinsdag 24 januari, aanvang 19.00 uur, dé reismarkt van Losser bij Grand Café Smit. Hier wordt informatie verstrekt over allerlei bestemmingen. Om 19.30 uur is er een Zuid Afrika presentatie. Ook is de OAD Excellent bus te bezichtigen. De entree is gratis maar meld je wel even aan.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.