Nieuws

Vervangen asfalt toplaag Hoofdstraat Overdinkel

Op  26 en 27 juni wordt de asfalt toplaag op de Hoofdstraat in Overdinkel tussen de komgrens en de P. van Laakstraat vervangen

Begin 2014 heeft Reef infra in opdracht van de gemeente Losser deze huidige innovatieve asfalt toplaag aangelegd. Helaas blijkt de asfalt toplaag ondanks de hoge verwachtingen niet op alle kenmerken te voldoen. Daarom hebben de gemeente Losser en Reef infra gezamenlijk besloten het asfalt te vervangen. Alle aanwonenden krijgen een brief van de aannemer Reef infra met meer informatie.

Verkeersomleiding Hoofdstraat

Op 26 juni wordt de Hoofdstraat van 08.30 t/m 16.00 uur afgesloten voor al het doorgaande verkeer voor voorbereidende werkzaamheden. Bussen van Syntus  worden door verkeersregelaars nog wel doorgelaten. De nieuwe asfalt deklaag wordt op 27 juni vanaf 08.30 aangebracht. Afhankelijk van het weer wordt de weg voor de avondspits weer opengesteld voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden aan dit deel van de Hoofdstraat geldt er een omleiding.

Openbaar vervoer (lijn 61 en lijn 64)

Met Syntus is afgesproken dat lijn 61  tot en met 08:14 uur stopt in Overdinkel en lijn 64 tot en met 08:01 uur.  Daarna worden de mensen met een kleine taxibus van Luttikhuis opgehaald van de haltes in Overdinkel met uitzondering van de haltes in het werkvak. Volgens planning rijden de bussen weer volgens het normale schema: lijn 61 vanaf 18:17 uur en lijn 64 om 18:31 uur.

Tijdens de werkzaamheden op 27 juni keren de grote bussen van Syntus op de rotonde bij de Halte  Arendsweg.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid