Nieuws

De wegen van trainer Rob Bakker en Sportclub Overdinkel scheiden

De wegen van trainer Rob Bakker en Sportclub Overdinkel scheiden zich na dit seizoen. De 52-jarige oefenmeester, het bestuur en technische commissie zijn dit na goed overleg overeengekomen.

Visitekaartje 

Bakker wist in zijn 1e seizoen 2014-2015 direct promotie te bewerkstelligen en gaf hiermee zijn visitekaartje af. Het bleek een voorbode voor een vruchtbare samenwerking.In het seizoen 2015-2016 behaalde Sportclub Overdinkel onder zijn leiding een keurige 5e plek in de 4e klasse.

Een nieuw gezicht voor de groep

Een moeilijk, maar weloverwogen besluit. Ondanks de uitstekende prestaties onder zijn leiding kiest men ervoor een nieuw gezicht voor de groep te zetten die met een frisse blik en nieuw elan aan de slag kan gaan.Bakker heeft de ambitie om ook volgend seizoen een team te leiden en Sportclub Overdinkel wenst hem alle succes bij het vinden van een nieuwe uitdaging.Sportclub Overdinkel staat momenteel op een gedeelde 2e plaats in de 4e klasse  en Rob Bakker zal alles wat in zijn macht ligt doen om voor de 2e keer in zijn periode bij Overdinkel promotie af te dwingen.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid