Agenda

JTL Wintershow

zondag 18 januari 2015 15:00

De musical “Het JTL Mysterie”, die de jonge leden van Concertvereniging Sempre Crescendo, verenigd in het JTL-Koor en het JTL-Orkest, afgelopen zomer hebben uitgevoerd, krijgt een vervolg in de “JTL Wintershow”.

Ondanks dat er tijdens de zomervoorstelling van alles misging met de optredens van de kinderen tijdens een talentenjacht, kwam alles aan het einde op zijn pootjes terecht. De Jonge Talenten van Losser krijgen nu opnieuw een kans zich te presenteren aan haar publiek. Met een gloednieuwe jury en een andere locatie kan er weer een fantastische talentenjacht plaatsvinden. Zal alles nu goedkomen of zal presentatrice Chantal zich weer laten gelden? Of is er dit keer iets anders aan de hand?

Ook voor deze show hebben de kinderen de acts zelf bedacht en uitgewerkt en ideeën voor het verhaal aangedragen. De rollen in de musical zijn voor de spelers op maat geschreven, zodat iedereen een rol speelt die hij of zij aankan.

Het resultaat is een musical met muziek, zang, dans, en theater voor de hele familie, gemaakt door alle leden van het JTL.

Locatie: 
Twents Carmel College Oranjestraat 2 7581 EX Losser
Organisatie: 
Sempre Cresendo