Agenda

Lente detox en dagretraite

zaterdag 30 maart 2019 09:00

Tijdens de lente detox retraite dag, zaterdag 30 maart, ga je ervaren hoe het is om heerlijk in je vel te zitten en vooral ook hoe makkelijk dit eigenlijk is. Vaak denken we dat gezond zijn en gezond eten moeilijk is, niet lekker smaakt en vooral veel tijd en geld kost.

Wil jij:

  • De winter achter je laten en vol frisse energie je lente in gaan?
  • Weten wat jouw unieke lijf nodig heeft om te gaan stralen?
  • De winter kilo’s achter je laten en met rust in je buik de lente in?
  • Wil je wel eens ervaren hoe gezond, fit, energiek, gelukkig en blij je je kunt voelen?

Dan ben je met deze lente detox retraite aan het juiste adres! Goed voor jezelf zorgen is misschien wel het belangrijkste wat je voor jezelf kan doen in dit leven en alles is makkelijker samen, vandaar deze verwendag helemaal voor jou.

Zij regelen alles voor je, het enige wat jij hoeft te doen is de lekkerste juices te drinken, gezonde voeding te eten en jezelf ontgiften in de infrarood ruimte, alle kennis op te doen die jij nodig hebt voor een stralend lichaam en jezelf een heerlijke verwen dag te gunnen.

Deze dag retraite bestaat uit: Beweging, rust, voeding en mindset!

  1. Twee heerlijke yoga lessen, Yin en een flow les. Wilma Azink neemt je mee door een flow van bewegingen en laat je voelen hoe je binnen een uur jezelf kan uitwringen, ontgiften en je lichaam fantastisch kan laten voelen.
  2. Een voeding workshop hoe informatie over jouw unieke lichaam. Hoe het werkt, je weet ook waarom je meer groenten en fruit wilt gaan eten, waar ze goed voor zijn en hoe je jouw unieke lichaam het beste kan ondersteunen en voeden in de lente.
  3.  Ze gaan deze dag (mild) vasten. Je gaat de kracht van juices en (mild) vasten ervaren. Je krijgt van haar alle juices, snacks en salades die je nodig hebt.
  4. Een mindset Sessie samen met Sabine Wolters, die je gaat helpen nieuwe plannen te maken voor jouw lente en zomer 2019!

Tijd: 09:00 – 17:00 / 18:00 uur. Aankomst vanaf 08:30 uur

Deelnameprijs: € 125,00

Locatie: 
Landgoed De Wilmersberg Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte