Agenda

Mindful Eten

dinsdag 7 april 2015 19:00 tot 21:30

Wil je meer leren over het maken van bewuste keuzes op het gebied van voeding? Vind je het belangrijk om lekker en gezond eten beter te combineren? En vind je het ook belangrijk hier tijdens de drukke werkweek verstandig mee om te kunnen gaan? Kom dan naar de inspiratieavond!

Astrid (voedingskundige, Bio Genieten) en Danielle (foodblogger, Food Love and Happiness) verzorgen een inspiratieavond waarbij zij je meenemen op reis langs de diverse eetmomenten gedurende de dag. Aan de hand van achtergrondinformatie, tips en tastings leer je:

  • De invloed van voeding op welzijn & gezondheid
  • Lekkere en verantwoorde keuzes te maken
  • Tips & recepten voor meer smaak en voor gemak

Donderdag 7 april

19.00-21.30 uur

Kosten: 25,00 p.p.

Deelname geeft je 10% korting op het assortiment Bio Genieten & Food Love and Happiness op deze avond!

Voor het aanmelden voor de inspiratieavond, ga je naar www.biogenieten.nl/aanbieding

Voorwaarden:

  • Voor deelname moet de avond vooraf volledig betaald zijn. Zodra de betaling is ontvangen, ontvang je een mail ter bevestiging van je deelname.
  • Het minimale aantal deelnemers is 8, het maximale aantal 10. Bij verhindering verzoeken wij je vriendelijk voor vervanging te zorgen. Indien dit niet mogelijk is, mag je de avond een andere keer inhalen. Afmelding is mogelijk tot 48 uur voor aanvang. Geen restitutie bij het niet tijdig afzeggen.
  • Wij behouden ons het recht van het afzeggen van de inspiratieavond indien het vereiste aantal deelnemers niet wordt behaald, of vanwege bijzondere omstandigheden. Hierbij vindt uiteraard restitutie plaats van het gehele bedrag.

Mindfull eten 

Contactpersoon: 
Astrid Kuhlkamp
Locatie: 
Kuhlkamp Buitenhout De Pol 6, 7581 CZ Losser