Agenda

Natuurwerkdag  Duivelshof

zaterdag 12 januari 2019 09:00

Duivelshof, de naam alleen al, roept een mysterieuze sfeer op. Er ligt nog een oud verdedigingsstelsel van wallen en grachten. En verder is het een zeer gevarieerd landschap van heide, bos, akkers en grasland. Op de heide gaan we aan de slag: Wat zaagwerk en verdere opslag verwijderen, zodat iedereen weer kan genieten van de hei. Deze gezellige natuurwerkdag op een prachtige locatie wordt georganiseerd door de natuurwerkgroep EnHOe, waarmee IVN Oldenzaal-Losser e.o. samenwerkt, en Natuurmonumenten. Iedereen kan meedoen, ook kinderen zijn van harte welkom. Wel onder begeleiding van een volwassene.

We verzamelen zaterdag 12 januari om 9.00 uur op de Lossersedijk, hoek Hengelmansweg (ook wel genoemd Hengelerheurneweg). We werken tot 13 uur en iedereen krijgt soep aangeboden na afloop. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Wij hebben er zin in, jij ook?

Wel even aanmelden uiterlijk maandag 7 januari via de site van IVN Oldenzaal-Losser e.o.: https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal

 

 

 

Locatie: 
Startlocatie: Lossersedijk, hoek Hengelmansweg (ook wel genoemd Hengelerheurneweg)
Organisatie: 
natuurwerkgroep EnHOe en Natuurmonumenten