Agenda

Ondernemerscafé Losser op maandag 3 oktober 2016

maandag 3 oktober 2016 19:00

De gemeente Losser en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) organiseren na de succesvol verlopen editie van vorig jaar, wederom een Ondernemerscafé. Alle zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Losser zijn van harte welkom op maandag 3 oktober 2016 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur bij ’t Spoortje, Gronausestraat 70 in Losser.

Netwerk uit te breiden

Tijdens het Ondernemerscafé krijgen de ondernemers de gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en in contact te komen met collega zzp’ers en ondernemers in hun omgeving. Ook kunnen zij vragen stellen over hoe ze bepaalde zaken aan moeten pakken en sparren over de bedrijfsvoering.Er is een interessant programma samengesteld. Michael Sijbom en Joop Hassink, burgemeester en wethouder gemeente Losser, heten iedereen welkom en Jos Hovestad van de gelijknamige dtp- en creatiestudio deelt zijn ervaringen als Losserse ondernemer.

Twee thema’s

Vervolgens staan er twee thema’s op het programma. Marc Bevelsborg, oprichter crowdfundingplatform Regiofund en Gerard Hofmeijer, regisseur financieringen Ondernemer + Praktijk, praten de ondernemers bij over crowdfunding en andere financieringsvormen. Marieke Slot, ondernemersadviseur en trainer bij ROZ, geeft daarna enkele ondernemers de kans om te pitchen voor de groep. Een goede pitch is onder andere van belang bij het verkrijgen van financiering. Marieke geeft feedback en tips waar een goede pitch aan moet voldoen.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de informatiemarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de gemeente Losser, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Twente Oost, Regiofund en Ondernemer + Praktijk aanwezig waar zzp’ers en ondernemers terecht kunnen met hun vragen.

 

Aanmelden:

  • Deelname is gratis.
  • Aanmelden kan tot en met 30 september via www.rozgroep.nl/losser of door te bellen of mailen met ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).  

 

Telefoon: 
074 241 5100
Locatie: 
’t Spoortje, Gronausestraat 70 Losser