Agenda

Proefreis met het Openbaar Vervoer voor senioren in Losser en omgeving

maandag 22 april 2019 09:00

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig  of men moet een kaartje kopen bij de kaartautomaat. We merken dat het voor senioren soms lastig is om hier mee om te gaan omdat ze niet weten hoe dit werkt. Daarom organiseren we, in opdracht van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel proefreisjes voor senioren waarbij er onder begeleiding van OV-ambassadeurs geoefend kan worden met het reizen in het openbaar vervoer.

Ervaar het OV

De OV-ambassadeurs kiezen een traject waarbij u met zowel de trein als met de bus reist. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting.

Startplaats en -tijd:         Dit proefreisje vindt plaats vanuit Losser. Na aanmelding ontvangt u de exacte opstapplaats en aanvangstijd.

Meenemen:                      Eigen OV-chipkaart of als u niet in bezit bent van een geldige OV-chipkaart kunt u een eenmalig kaartje kopen. Er wordt op eigen kosten gereisd.

Aanmelden:                     U kunt zich aanmelden voor dit proefreisje online via www.ervaarhetov.nl/proefreis of per e-mail: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of door te bellen naar OV-ambassadeurs  Onder                                                  vermelding van.naam, telefoonnummer, e-mailadres, datum en plaats proefreisje.

                                              
Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.         

Graag tot ziens tijdens het proefreisje. We helpen u graag op weg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefoon: 
038-4540130
Locatie: 
Wordt bekend gemaakt na aanmelding
Organisatie: 
OV-ambassadeurs