Agenda

Zorgbeurs Twente

donderdag 30 april 2015 13:00 tot zaterdag 2 mei 2015 21:00

Zorggroep Sint Maarten en Maartje aanwezig op Zorgbeurs Twente. In Enschede vindt van 30 april tot en met 2 mei de Zorgbeurs Twente plaats. In Go Planet Expo Hall in Enschede komen drie dagen lang alle facetten van zorg en gezondheid samen.

Ook Zorggroep Sint Maarten en Maartje zijn vertegenwoordigd om bezoekers te informeren over onze dienstverlening. 

Vanaf 2015 gelden er nieuwe wetten in de zorg. De zorgtaken van het Rijk worden overgeheveld naar de gemeenten waardoor mensen ergens anders naar toe moeten met hun zorgvraag. Om de huidige en toekomstige zorggebruiker wegwijs te maken, vindt er op 30 april, 1 en 2 mei de Zorgbeurs Twente plaats. In Go Planet Expo Hall in Enschede komen drie dagen lang alle facetten van zorg en gezondheid samen.

Op Zorgbeurs Twente komen alle professionals uit de zorg samen om bezoekers een zo compleet mogelijk aanbod te bieden. De beurs zal met name bezoekers trekken die veel vragen hebben over hun gezondheid, het creëren van een gezonde leefstijl en de vergoeding van medische zorg en hulpmiddelen. Op Zorgbeurs Twente vinden zij de nieuwste producten, technieken en diensten uit de gezondheidszorg.

Tijdens de beurs worden er diverse lezingen gehouden waar iedere exposant (in overleg) aan kan deelnemen. Onder andere Dr. Frank van Berkum zal in een drietal speeches zijn kennis over voeding overbrengen.

Zorgbeurs Twente

Locatie: 
Go Planet Colosseum 70 Enschede
Organisatie: 
BeursgroepTwente