Agenda

ZZP/Starterscafë bijeenkomst

woensdag 20 maart 2019 19:00

ZZP/Starterscafë bijeenkomst op 20 maart 2019 georganiseerd door de ondernemersverenigingen uit Losser samen met de gemeente Losser. Het netwerkcafé is de plek waar je als starter en ondernemer elkaar ontmoet, ervaringen kunt delen en kennis opdoet.

Kennismaking
Wethouder Harry Nijhuis van de gemeente Losser verzorgt de opening. Als ROZ vertellen ze kort wat zij voor jou kunnen betekenen en je maakt kennis met het nieuwe online platform www.startenintwente.nl. Op StarteninTwente.nl vind je alle informatie en tools die je nodig hebt. En kom je in contact met andere starters en ondernemers. Niet alleen voor starters, maar ook voor ondernemers en zzp’ers die al wat langer actief zijn is dit platform interessant.

Powersessies

  • Kennis kun je ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: Social media is een feestje. Jouw feestje! – door De Contentmaker
  • Marketingkaarten – door ROZ

Social media:
Als ondernemer ben je je natuurlijk bewust van de kracht van social media. Maar wat deel je online? Hoe creëer je relevante en afwisselende content? En hoe blijf je dicht bij jezelf? Op al deze vragen heb je antwoord na deze sessie.

Marketingkaarten:
‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl die je helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten. Daar ga je in deze sessie mee aan de slag. Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers met hen in gesprek te gaan.

Aanmelden Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 17 maart via de mail of bel hun (info@rozgroep.nl, 074 241 5100).

 

Telefoon: 
074 241 5100
Organisatie: 
ondernemersverenigingen uit Losser en de gemeente Losser.