Agenda Uitgaan en Evenementen

Brueghel Grooves

Brueghel Grooves

De Brueghel blog door Sandra Tiethoff

Afgelopen week zijn wij gestart met het vullen van de Brueghelkrant. Het Brueghel programma is bekend en wij als PR commissie kunnen vol aan de slag. De krant moet gevuld worden. Een makkie met zo’n overweldigend programma! De Bokkers komen naar Losser! Een wereldse band uit de achterhoek!

Millenium showband, Bende van Ellende, Crystal Dream en natuurlijk the one and only Cats in the house! Vaya con dios my darling….

Losser Grooves!!!

‘t Raedthuys bestaat 1 jaar en weet een compleet feest te maken.

Summer vibes aan de Sint Maartenstraat. Iedereen kent de bekende feeststraten als Ballermann en megapark op Mallorca en vanaf nu hebben wij ook een eigen feeststraat in Losser ’t Readhuys street, een goede internationale naam moeten we nog maar even bedenken Pim. Maar ik denk dat het zeker gaat lukken onder genot van een heerlijke cocktail en prachtige sfeer op het mooie terras. Bekende DJ’s  brengen het publiek in zomerse sferen tijdens Brueghel. En op zondag Pianohouse in the Sint Martenstreet….

90’s Party, summer vibes en Bruehghel grooves, hier komt iedereen toch van in feeststemming. Ik zeker wel.

Roze zaterdag

Cafe  Wiefke Open Air. Sylvia gaat groots uitpakken. En hoe!!!!! Een geweldig podium komt er, aangekleed door de Losserse meubelwinkel Frenque. De donderdagavond komt de rockende bluesband Side walk Sally. Mensen die van bleusrock houden zullen hier genieten van de rockende bleusmannen. “Een hels kabaal van veel gitaren” verteld Sylvia vol trots.

Maar waar ik van ga glunderen is toch echt de vrijdagavond en zaterdagavond. Vrijdagavond  “faute Wiefke” een soort “Qmusic party” met alle bekende hits van weleer. Ik vond het al genieten op de radio met de foute top 500 recent. Kon alle bekende liedjes volop meezingen (en ja in de auto complete concerten gegeven). Dus de vrijdagavond is een groots meezing feest voor elke bezoeker. Niemand die daar stil kan blijven staan. “The legacy of Music” jouw favoriete muziek en herinneringen komen weer terug. Zanger Ramon van de Twentse Toppers zal er zeker een muzikale  “swung” aan geven.

‘t Wiefke gaat roze… en hoe!

Brueghelzaterdag is roze zaterdag! De roze liefhebber mag los gaan op deze ‘Roze Wiefke party’. Marga Bult gaat een groot feest maken en blaast iedereen om ver met haar prachtige looks, stem en mooie songfestivalliedjes en roze hits. Een vakvrouw is het, met een mega groot roze hart.

Drag Queens komen de boel opleuken en zullen gaan zingen. DJ Ronny gaat de avond afsluiten met de best of homo top 100! Hier wil je bij zijn. Vorig jaar een groot succes en ik weet het zeker, Sylvia gaat dit jaar het succes overtreffen.

Teylersplein heeft heerlijke muziek en prachtige terrassen. En De Brink zal een complete metamorfose ondergaan onder leiding van Alfred Gerritzen.

Brueghel Grooves!

 

afbeelding van Sandra Tiethoff

Door: Sandra Tiethoff