Gemeente

Welzijn

Etalage voor leuke dingen

Etalage voor leuke dingen

Welzijn  is misschien wel een ander woord voor geluk. In Losser werken verschillende organisaties, vaak gerund door vrijwilligers, met groot enthousiasme aan een stukje levensgeluk van dorpsgenoten.

Deze organisaties zorgen voor activiteiten waaarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en die zorgen voor plezier. Om te zorgen dat bij iedereen bekend is welke leuke dingen er georganiseerd worden gaat Hallo Losser een venster vormgeven voor deze welzijnsorganisaties.

Op zaterdagochtend heeft Hallo Losser samen met de Stichting Fundament overlegd met vijf welzijnsorganisaties over de manier waarop zij op Hallo Losser hun activiteiten bekend willen maken. In een levendig gesprek hebben de Zonnebloem, de Unie van Vrijwilligers, Senioren Belangen Losser en Maartens-Stede met elkaar en met Hallo Losser van gedachten gewisseld over de vorm van een eigen plek op Hallo Losser.

Het team van Hallo Losser gaat de komende vier weken één van haar vensters geschikt maken. De verwachting is dat de gezamenlijke welzijnspartijen vanaf 1 Juni beschikken over een mooie digitale plek om al hun activiteiten bekend te maken.

 

Vensters: 
afbeelding van Wibo Haverkate

Door: Wibo Haverkate

Wibo Haverkate (1972) draagt zorg voor de organisatie van Hallo Losser, is ambassadeur van het venster Welzijn en is bestuurslid. Hij is daarnaast deskundige op het vlak van Organiseren zonder Hiërarchie en eigenaar van een organisatieadviesbureau.