Gemeente

De parkeerplaats naast de Fakkel

De parkeerplaats naast de Fakkel wordt openbaar. 

Omdat Robin Hermink zo dicht bij het centrum van Losser woont vindt hij heel leuk om bedrijvigheid om zijn huis te hebben daarom wordt de wens van Robin vervuld want hij woont in Losser met de achterkant van zijn huis tegenover de parkeerplaats naast de Fakkel.

Die wordt door de renovatie van het dorp helemaal openbaar gemaakt dan heeft Robin meer te zien om zijn huis. Dat kan nog eventjes duren voordat alles klaar is. De mensen zijn nu bezig met de riolering. Daarom kunnen de mensen tijdelijk niet meer parkeren.

In zijn situatie is het zo stel als hij buitenaf zou wonen wil hij rust. Nu woont hij honderd meter van het centrum van Losser af en daarom wil hij bedrijvigheid om zijn huis.

Vensters: 
afbeelding van Robin Hermink

Door: Robin Hermink

Ik ben een spastische jongen. Ik heb een eigen website genaamd: www. robinhermink. nl Meer heeft een mens niet nodig. Als u onder een artikel mijn website adres leest moet u links op mijn foto klikken dan komt u op mijn persoonlijke pagina van Hallo Losser.   Daar werkt mijn website adres als een link.