Humor-meer

Kijken door de ogen van Naomi

Military Boekelo Cross

Fotografie trok op jeugdige leeftijd al haar aandacht. Ze was met haar familie in Spanje op vakantie. Een goede kennis van de familie, Willy Gout, was daar ook. Naomi de la Motte, nu 21 jaar, was onder de indruk van de foto’s die hij maakte. Van hem leerde ze de eerste kneepjes van het vak. Na de aanschaf van een camera kon ze zelf aan de slag. 

Autodidact

Op haar weg kwamen de twee broers Guus en Theo Buitink die ook weten hoe ze een camera moeten hanteren. Ze leerden haar over het fotomateriaal, hoe je een mooie compositie kunt maken en nog veel meer fotografisch technisch vernuft. Naomi is een geliefd vrijwillig fotograve in het Losserse openlucht theater. Naomi is autodidact en heeft zich zelf het vak als het ware geleerd, met de hulp van de eerder genoemde heren. Naomi is altijd op zoek naar onderwerpen en vindt deze overal. Tip van Naomi: “Wachten op het juiste moment en dan afdrukken. Dat wachten kan soms lang duren.”

Podium
Hallo Losser vindt haar foto’s meer dan de moeite waard om haar een podium te bieden. Met enig regelmaat zal zij series foto’s op Hallo Losser publiceren. Deze keer een serie, gemaakt tijdens de military in Boekelo in 2019. Dit jaar zou ze weer te gast zijn maar vanwege de corona is dat verschoven naar volgend jaar.

Military Boekelo 2019 Springen

 

Vensters: 
afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.