Mijn werk mijn passie

Mijn werk mijn passie

Hallo, ik ben de in Overdinkel woonachtige Sharon Mast. Graag vertel ik jullie over mijn werk, wat tevens mijn grote passie is

Ik werk op 't Bouwhuis te Enschede. Dit is een onderdeel van de Twentse Zorgcentra. Een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2012 mocht ik een nieuwe dagbestedingsgroep opzetten en dit werd Klussendienst de Noaber. Ik werk dagelijks met een groep geweldige mensen met een lichamelijke en/of een licht verstandelijke beperking. Wij kijken echter niet naar de beperkingen, maar naar de mogelijkheden. En wat een talenten zijn er aanwezig! En wat een geweldige samenwerking ontstaat er.

Mijn jongens

De klussen, die wij uitvoeren zijn zeer divers. We voeren veelal reparaties uit of onderhoudswerkzaamheden op het Bouwhuis Terrein uit. D.m.v. onze golfkar bewegen we ons voort over het 32 hectare grote gebied. 'Mijn jongens' mogen bijna allemaal zelf de golfkar besturen, hoe gaaf is dat! Naast alles wat we op het terrein doen, maken wij ook veel producten voor particulieren of bedrijven. We zijn te vinden via onze facebookpagina Klussendienst de Noaber. Mensen bestellen via onze pagina diverse producten zoals bijvoorbeeld bloembakken, hondenmanden, wandborden , meubels en meer. En dan gaan we aan de slag. 

Trots

De jongens (en dame) leren elke dag nieuwe vaardigheden, werken samen en maken samen geweldige producten! Wat ben ik trots op deze groep prachtige mensen! Wil je weten waar we werken, wat we doen en hoe gezellig we zijn? 13 maart a.s. houden we een open dag. Van 9.00 tot 15.00 uur. We zien je graag!

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.