Nieuws

Jeugd

Sport en Hobby

Dag 4 Via Gladiola

Het was vandaag, de dag van gladiolen, vreugdetranen en een voldaan gevoel. De laatste kilometers van de warme Nijmeegse Vierdaagse. Hallo Losser bedankt iedereen voor zijn/haar inbreng en heeft grote bewondering voor de geleverde prestatie. 

Ben NIjkamp leverde vandaag als eerste zijn bijdrage

De  4e en  laatste dag zit er op. Lekker wandelweer in de morgen. Bij de intocht werd het warmer. Vanmorgen eerst weer 2 uur door Nijmegen gelopen en toen was er familie uit Losser met koffie en gebak. Daarna de dijk gelopen in in Linden was het weer keuk versierd met zomerse  taferelen. In Cuyck was het traditiegetrouw weer schuivelen en daarna de speciaal voor de wandelaars aangebrachte brug over. Daarna door Mook en Malden op naar de Via Gladiola. Daar was het weer erg druk en gezellig. Ook de Bobo's van Nederland waren er weer. Op de finish weer her nummertje (35) op gehaald en het vochtgehalte op pijl gebracht. Nu lekker douchen, slapen en Nijmegen in om met bekenden het goede verloop te vieren.

Goodgoan en tot volgend jaar.

Ilona Lensen

We hebben het gehaald. 
Wat een feest vandaag langs de route. Vanmorgen in alle vroegte begonnen. De eerste kilometers waren nog lekker van temperatuur maar al snel liep het op. Maar genieten over de dijk wat een slinger van mensen.Op een paar blaren na is de hele groep blessure vrij gebleven. Geweldig alle muziek in de dorpjes en genieten van de militairen die zo af en toe een mars lied inzetten. Een geweldige ervaring voor ons allemaal en wie weet op naar volgend jaar.

Jinne Stienstra

Vandaag hebben de wandelaars ondanks de warmte prima gelopen. Iedereen heeft het gehaald!!! Een topprestatie!!!

 

Robin en Nomy Padberg

De laatste dag. Een vroege start hadden we , wat qua weersverwachting goed uit kwam. Eerste stuk ging mooi snel en rond 12 uur waren we vlak voor Malden. Vanaf Maps en is het eigenlijk 1 groot feestend lint tot aan de finish over de Via Gladiola. Wat een sfeer en vrolijkheid !! Om 14.15 uur werd het bandje van Nomy gescant en kon haar dik verdiende vierdaagsekruis worden opgespeld. Vanaf tribune 8 hebben we Ada en Marieke binnen zien komen en kunnen groeten. Ook de Iphitos groep voorbij zien komen. Al met al 4 prachtige dagen gehad !!!!  

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid