Nieuws

Sport en Hobby

Dag 3 van de vierdaagse heuvel op heuvel af

Dag 3 van de vierdaagse heuvel op heuvel af

Vandaag hebben de Losserse lopers weer flink hun best gedaan. Het was de dag van de 7 heuvelen tocht. Morgen zullen de topper zoals het er nu naar uitziet de laatste dag allemaal volbrengen. Kijk morgen naar de uitzending van SBS6, de KRO of TV Gelderland  of u ze kunt ontdekken. De Iphitos wandelgroep zal in hun club shirt de laatste dag shinen.

Ben Nijjkamp mailt vandaag het volgende:

De derde dag met de heuvels zit er ook weer op. Het was weer een lekkere dag om te lopen. De zon scheen meestal achter de wolken en er stond weer een lekker windje. Onderweg was het overal weer groot feest. Zelfs de burgemeester van een dorp deed mee.

Een ander hoogtepunt onderweg is een bezoek aan het oorlogbegraafplaats waar vele militairen een groet brengen. Vaak met een rede om te vertellen wat dit is. Heel indrukwekkend. Zou elke wandelaar eens heen moeten gaan. Daarna nog wat beklimmingen en op naar Nijmegen. Trouwens het hoogste punt van deze dag ligt in Berg en Dal. Daarna de lastste loodjes naar Nijmegen en dsn afmelden en het vochtgehalte op pijl brengen. Op naar vrijdag met de intocht op de Via Gladiola. Ik hoop hem dan weer ui te lopen

Goodgoan

Jinne Stienstra

Vandaag de derde wandeldag: de dag van Groesbeek en de zeven heuvelen. Ondanks het warme weer goed te doen. De blarenbarometer is opgelopen tot zo'n 12 blaren maar iedereen start morgen voor de laatste etappe. Gezamenlijk komen we als groep in Iphitos shirt over de finish. We zijn benieuwd wie ons weet te spotten op SBS6, de KRO of TV Gelderland

.

Ilona Lensen heeft vanmorgen de start gefilmd

De start van vanmorgen. Het was warm en pittig vandaag. De één had er meer moeite mee dan de ander maar morgen gaan we alle 8 weer van start. 
We zullen morgen in iphitos shirts lopen en hopen dat onze volgers ons spotten op één van tv zenders die de vierdaagse verslaan. 
Morgen middag hopen we allemaal onze beloning in ontvangst te nemen voor 4 prachtige dagen, soms zware maar vooral een geweldige ervaring.

Robin en Nomy melden het volgende:

De 3e dag staat in het teken van Groesbeek en de 7 heuvelen. De fysio heeft goed werk verricht bij Nomy want ze heeft de dag prima gelopen. Onderweg in Groesbeek / Berg en Dal Was het 1 groot feest. Tevens een stop gemaakt bij de militaire begraafplaats. Erg indrukwekkend om te zien hoeveel jonge mannen gesneuveld zijn voor onze vrijheid in deze regio. Zelfs de luchtmacht gaf een ere-saluut met 2 chinooks en 2 apache helikopters. Achteraf blijkt de 3e dag voor Nomy toch de minst zware te zijn geweest. Morgen gaat het vanzelf (zeggen ze ) . Op naar de finish en het kruisje !!

Gerda Haverkate en Chantal Luttikhuis lopen ook de vierdaagse 

Vandaag was de 3e dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Wat een mooie dag, de sfeer was fantastisch en wat een gaaf publiek op de Zevenheuvelenweg ....
Morgen de laatste dag.... aftellen!

Marieke Fleer en Ada Uuldriks doen ook hun best

Dag van Groesbeek, witte donderdag, dag van de zeven heuvelen. 

Vanochtend hadden we een vroege start. Ondanks een enkele blaar en wat pijntjes her en der vanaf de start fijn gelopen. Qua weer was het in de ochtend goed te doen, niet te warm en een beetje bewolkt. Later kwam de zon tevoorschijn en werd het echt warm.  Af en toe onder de sproeiers, die je onderweg tegenkomt, doorlopen en veel blijven drinken helpt. Enthousiaste mensen aan de kant, veel muziek en ook de groepen militairen zorgen voor een erg leuke sfeer. Al met al weer een mooie dag.Wel een paar blaren erbij gelopen vandaag, maar desondanks gaan we morgen vol goede moed op weg naar ons 2e vierdaagse kruisje.

Groeten, 

Marieke Fleer en Ada Uuldriks

 

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid