Nieuws

Sport en Hobby

Hoe lòp Losser in Nijmegen

Hoe lop Losser in Nijmegen

Verschillende lopers uit onze gemeente Losser nemen deze week de uitdaging weer aan. Zij lopen de Nijmeegse vierdaagse. En Hallo Losser brengt elke dag een verslag hoe het hen vergaat.

Vandaag, zondag laat Ben Nijkamp ons weten hoe het er nu al aan toegaat tijdens de inschrijving en feesten. Hij mailt ons het volgende:

Het is zover. De 4 daagse van Nijmegen staat weer voor de deur. Op zondag kwamen al vele wandelaars hun startkaart ophalen en alvast te genieten van het grote feest. De 4 daagsefeesten zijn zaterdag begonnen. Ik heb mijn startkaart ook binnen en mag dinsdag 40 km wandelen. Voor de 2e keer de andere kant op. Maar eerst zondagavond wat eten met mijn dochter en naar het vuurwerk kijken. Ik heb het geluk dat mijn dochter in Beek woont en dat ik daar kan logeren. Maandag komt de rest hun startkaart ophalen en wordt het nog drukker in Nijmegen. Ik hoop dit jaar voorde 35ste keerde 4daagse uit te lopen.

Goodgoan,

Ben Nijkamp.

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid