Nieuws

Sport en Hobby

Woensdag dag 2 de roze wandeldag

Weer een blog door de stoere lopers uit de gemeente Losser. Hun belevenissen op de roze wandeldag.

Ilona Lensen laat het volgende weten:

Vandaag was de start voor ons om 5.00 uur. Dat was dus vroeg op. Wat een geweldige dag vandaag, het was roze woensdag en wat waren er veel wandelaars in het roze en niet alleen de wandelaars ook de mensen langs de kant waren roze uitgedost. En Wijchen wat een feest. Het hele dorp de zelfde muziek. De groep is wel een paar blaren rijker en stramme spieren.En zelfs riekus is super enthousiast na vandaag. Morgen mogen we weer om 6.00 uur starten. We willen fam. De winter en Bouwhuis bedanken voor de koffie en het broodje ei.

Ben Nijkamp laat weten hoe het liep op de roze woensdag

Roze woensdag

Vandaag de tweede wandeldag van de 4 daagse. Het was best lekker wandweer Lekker windje en weinig felle zon. De 2e dag vinden de meesten de saaiste dag. Vooral de lus voor Wijchen is erg saai. Maar het grote feest begint in Wijchen en dan door Beuningen waar het ook groot feest is. Als je Nijmegen binnenkomt loop je door het Waterkwartier waar alles versierd is en overal muziek en dan op via de Waalkade door de rose binnenstad. Een grote rose party met rose muziek en artiesten. En natuurlijk joor de het bekende YMCA vele malen onderweg uit de boxen knallen. Onderweg nog een paar wandelaars gezien die op klompen lopen.. al met al weer een geslaagde dag ..... op naar de bergetappe van dondersag met 7 cols van de eerste categorie...

Goodgoan

Het verhaal van Jinne Stienstra

Vandaag de tweede wandeldag of roze woensdag. Iets meer blaren in de groep en een blarenbehandeling. Het was in Wijchen en Beuningen iets koeler dan gisteren. De groep gaat morgen van start op de dag van Groesbeek met de beruchte zeven heuvelen. Daarvan worden er maar 5 bedwongen. Het dreigt warmer dan vandaag te worden.

 

Robin Padberg en zijn dochter Nomy gaan ook goed

Dag 2 is de dag van Wijchen. Maar ook de dag wat mentaal de zwaarste is. Na een goed begin heeft Nomy op 14 km voor het eind 1 vervelende blaar opgelopen. Deze is zo goed en zo kwaad als het kan behandeld en ze heeft de laatste kilometers op karakter uitgelopen. Na behandeling door een fysio later die avond is ze weer pijnvrij, vrolijk en  klaar voor dag 3. We zijn op de helft !!  

Gerda Haverkate en Chantal Luttikhuis lopen ook de vierdaagse. 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid