Nieuws

Ambassadeurs van Losser zijn we eigenlijk allemaal!

Ambassadeurs van Losser zijn we eigenlijk allemaal!

Zaterdagmiddag een bezoekje gebracht aan Galerie de Kruik in het centrum van Losser vanuit mijn vrijwilligersfunctie voor HalloLosser. Stiekem toch ook wel een beetje voor mezelf. Het is een wisselwerking!

Dansen en fotografie zijn beide mega-hobby's die ik met heel veel passie beleef.  En ben dan ook altijd nieuwsgierig naar welke passie jij hebt! Ilse Berning, een van de bevlogen kunstenaressen, vertelde mij over haar passie. 

Enthousiasme en levensvreugde

De thermoskan van de koffie op een gezellige tafel buiten is al net zo kleurig als de kunst die zij maken en als de dames zelf. Ilse en Pytsy timmeren hard aan de weg om hun passie te delen met een groter publiek. Hier hoort natuurlijk ook een stukje promotie bij, ja en dan ga je bij de VVV langs en vertel je jouw verhaal met als resultaat dat je flyer in het uithangbord wordt geplaatst. Ook leg je uiteraard je flyers neer op verschillende plekken waar toeristen vertoeven en zo komt Ilse ook bij Camping Veldzijde. Waar ze niet de eigenaar aantreft maar een ouder echtpaar die op zoek is naar een vakantie adres.

Ilse ontpopte zich als een levend reclamebord en noemde zo heel wat aantrekkelijke dingen van de Gemeente Losser, waarbij ze zelf dacht: 'Goh, wat heeft Losser toch eigenlijk veel te bieden'. Als ze dan later hoort dat deze mensen hun vakantie bij Camping Veldzijde hebben geboekt, ontdek je dat we allemaal ambassadeur zijn van Losser, wel of niet actief als vrijwilliger.

De communitysite HalloLosser begint te leven en dat is wat we willen: de burgers weten HalloLosser te vinden!

Vensters: 
afbeelding van Jacqueline Hesselink

Door: Jacqueline Hesselink

Ik ben Jacqueline Hesselink en na 8 jaar in Zwitserland te hebben gewoond, weer terug gekeerd naar het Honk en inmiddels al weer 20 jaar woonachtig in de Gemeente Losser. Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan maatschappelijke belangen. Vele handen maken licht werk en 'samen' is alles leuker. Ik werk mee aan het