Poli Losser gesloten? Niet tijdens Brueghel

Poli Losser gesloten? Niet tijdens Brueghel

Zaterdag 1 september is het Middeleeuws Genootschap Monnickendam op het Bruegheliaans Festijn in Losser. Lees de blog van Sandra Tiethoff 

Vervelende puist

Heeft u regelmatig een pijntje in het hoofd? Misselijkheid? Heeft u oprispingen en/of tegelijk buikpijn? Of zit er een vervelende puist in de weg? Of heeft u gewoon een kater van te veel borrels? Wellicht leeft u in onmin met uw huisarts en vindt u dat ze daar in die dure onderkomens in Losser beter een koekenbakkerszaak kunnen beginnen?
Grijp dan uw kans voor een oplossing van al uw gezondheidsproblemen op zaterdag 1 september aanstaande is de Poli midden in het centrum van Losser! Geen parkeertarieven en slechte bereikbaarheid, maar over vriendelijke doctoren die voor alle kwaaltjes ouderwetse oplossingen hebben.

Voorlichting van de vroedvrouw

Die zaterdag zijn de geneesheren van het Middeleeuws Genootschap Monnickendam in Losser voor het Bruegheliaans Festijn 2018.
Deze enthousiaste doctoren zullen u de urine bekijken. Kleur, geur en smaak bepalen uw kwaal en daarmee ook uw lot. U moet er wel even voor op de pot! Mogelijk wordt u doorverwezen naar de doortastende chirurgijn. Hij komt ook mee en dat is de man van de harde actie. Welk lichaamssap bepaalt uw onbalans? Slijm, bloed of zwarte gal? Voor al uw klysma's, aderlatingen of lastige puncties bent u bij hem aan het goede adres.

Zelfs voor de amputatie van uw ledematen, draait hij zijn hand niet om. Ook is er de voorlichting van onze vakkundige vroedvrouw ter voorkoming van ongewilde zwangerschap of onhebbelijke aandoeningen waar dan ook aan. Zij staat paraat om een bevalling op elk moment te begeleiden. Verse, heilzame kruiden zullen de boreling(en) behoeden voor kwalijke ziektes in de toekomst.
Dus alleen op die dag: onderzoek, diagnose en behandeling in één! Geen parkeerproblematiek en dure parkeerkosten. Een poli speciaal voor alle bezoekers in Losser. Er is geen medische doorverwijzing nodig.

WAARSCHUWING:

wees op uw hoede voor oplichters! De snijgrage keisnijder maakt u wijs dat uw kwalen voortkomen uit stenen of spinrag in uw schedel. Gewiekste kwakzalvers zullen u voor veel euro's hun ranzige smeersels aanbieden. De populaire barbier knipt en scheert niet alleen, maar op geneeskundig gebied beunt hij er flink bij.
Hun verleidelijke verzinsels en onwaarschijnlijke genezingen vallen onder de categorie geniale medicinale criminaliteit! Maar ja, dat is van alle tijden….

www.middeleeuwsmonnickendam.nl

 

afbeelding van Sandra Tiethoff

Door: Sandra Tiethoff