Wonen

Gemeente

Inzicht en gemak voor woningzoekenden en huurders

Inzicht en gemak voor woningzoekenden en huurders

Wij bieden 29.500 mensen in Enschede, Haaksbergen en Losser een goede en betaalbare woning. Om het huurders zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen zij 24 uur per dag zelf hun huurzaken online regelen in MijnDomijn.

Eddie Perik is woonconsulent bij Domijn in Losser. Hij vertelt u meer over het gemak van MijnDomijn.

Hoe werkt het?

Eddie: “Als u op zoek bent naar een woning bij Domijn, schrijft u zich kosteloos bij ons in. U krijgt daarna toegang tot MijnDomijn, een persoonlijk en beveiligd deel binnen onze website. Daar krijgt u als woningzoekende de kans om zo vaak mogelijk te reageren op het woningaanbod. Maar ook inzicht in uw reacties op het woningaanbod en de uitslag van de loting. Bent u ingeloot voor een woning, dan krijgt u als nieuwe huurder toegang tot het huurdersdeel van MijnDomijn.”

Huurzaken regelen op elk moment

Bent u eenmaal huurder bij Domijn, dan biedt MijnDomijn u veel gemak, zoals het regelen van de huurzaken op het moment dat het uitkomt. In MijnDomijn kunt u:

  • Een reparatieverzoek inplannen via de agenda van de vakman.
  • De huur betalen via IDEAL.
  • Inzicht krijgen in uw woninggegevens.
  • Persoonlijke gegevens wijzigen, zoals telefoonnummer of huishoudgrootte.

Met MijnDomijn maken we huurzaken gemakkelijker en inzichtelijker. Een telefoontje aan ons is dan niet meer nodig. Uiteraard helpen we als mensen er niet uitkomen. Daarmee staan we altijd voor onze huurders klaar!”

Tip!

Bent u woningzoekend? Dan uploadt u in MijnDomijn via uw pc, mobiel of tablet eenvoudig documenten, zoals uw identiteitsbewijs en inkomensverklaring.

Vensters: 
afbeelding van Cor Lubach

Door: Cor Lubach

Mijn naam is Cor Lubach en ik woon samen met Jolanda, mijn partner, in Glane. We hebben een bureau ProSam (www. pro-sam. nl).  Onze aandachtsgebieden zijn coaching, training en procesoptimalisatie. Ik ben eveneens ontwikkelaar en eigenaar van Liqwise, een softwaretool dat de communicatie tussen medewerkers in en tussen organisaties volledig geautomatiseerd afhandelt.   Binnen Hallo Losser ben