Wonen

Domijn: Team Losser staat voor u klaar!

Wij bieden 29.500 mensen in Enschede, Haaksbergen en Losser een goede en betaalbare woning. Om onze huurders zo goed mogelijk te helpen, gaan we actief met hen in gesprek. Corine Jansen, consulent wijkbeheer bij Domijn, vertelt u meer over onze werkwijze en stelt het team in Losser aan u voor.

Thuis voelen

Corine: “We vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in hun woning én wijk. Doordat we samenwerken in een hecht team , hebben we korte lijntjes en zijn we goed op de hoogte van wat er leeft en speelt in Losser, Overdinkel, Beuningen en De Lutte. “

In gesprek met huurders

“We zijn regelmatig te vinden in de wijk en gaan dan ook in gesprek met huurders. Zo leren we hen en de wijk nóg beter kennen. Op deze manier kunnen we huurders het beste van dienst zijn. Ook kunnen huurders met hun vraag of probleem altijd bij ons terecht. Want, we bieden altijd een luisterend oor. Ik stel ons team aan u voor.”

Team Losser

Tip! De komende maanden vertellen we u meer over verschillende onderwerpen op het gebied van wonen.

Vragen?

Heeft u een vraag. Loop dan gerust eens binnen bij ons kantoor aan de Ravenhorsterweg 1a. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 - 13.00 uur. Of bel ons via 0900- 335 0 335 (0,20 cent per gesprek). U kunt ons ook een e-mail sturen via info@domijn.nl onder vermelding van team Losser.

Wij staan voor u klaar!

Vensters: 
afbeelding van Cor Lubach

Door: Cor Lubach

Mijn naam is Cor Lubach en ik woon samen met Jolanda, mijn partner, in Glane. We hebben een bureau ProSam (www. pro-sam. nl).  Onze aandachtsgebieden zijn coaching, training en procesoptimalisatie. Ik ben eveneens ontwikkelaar en eigenaar van Liqwise, een softwaretool dat de communicatie tussen medewerkers in en tussen organisaties volledig geautomatiseerd afhandelt.   Binnen Hallo Losser ben