Wonen

Robin Hermink en Corona

Door de corona moet Robin thuis zitten 

Omdat het corona virus nu bij ons in het land aktief is kan Robin nergens heen zoals: zijn werk en naar de gezamenlijke woonkamer [de inloop] van het Winlo waar Robin woont om ervoor te zorgen dat Robin niemand besmet of dat Robin zelf niet besmet word en daarom is de inloop voor de bewoners dicht wat Robin begrijpelijk vindt.

Robin zou met een kameraad van 9 mei t/m 16 mei met de handicamp lekker op vakantie gaan naar Oostenrijk en dat gaat ook niet door wat Robin heel erg jammer vind.

Wat zijn werk betreft Robin mist zijn werk helemaal de contacten met zijn collega's.

Maar Robin heeft wel een voordeeltje, hij heeft namelijk dankzij Hallo Losser thuis geleerd hoe hij heel mooi foto's bij moet snijden dan kan hij dat toepassen op zijn werk. 

Maar ondanks de situatie blijft Robin thuis toch positief.

Ik vind dat Mark Rutte moet zeggen dat de dingen die tijdens de corona tijd niet kunnen dan het opgeschoven word eventueel naar volgend jaar.

Vensters: 
afbeelding van Robin Hermink

Door: Robin Hermink

Ik ben een spastische jongen. Ik heb een eigen website genaamd: www. robinhermink. nl Meer heeft een mens niet nodig. Als u onder een artikel mijn website adres leest moet u links op mijn foto klikken dan komt u op mijn persoonlijke pagina van Hallo Losser.   Daar werkt mijn website adres als een link.