WOW op HalloLosser “Woordspelingen op woensdag”

Elke woensdag met een blog met leuke en humoristische woordspelingen.Wij starten met een aantal misschien bekende en onbekende woordspelingen.      Wij willen je echter uitdagen deze rubriek te vullen met je eigen gemaakte woordspelingen of welke je hebt gelezen en geschikt vindt om in deze rubriek te plaatsen. Wij gaan natuurlijk geen aanstootgevende teksten plaatsen en uiteindelijk bepaalt de redactie of ze geplaatst worden. De woordspelingen kunt altijd nalezen op het venster Humor.

Aanmelden op woordspelingen@hallolosser.nl

Een ict’er die zijn griepvirus verspreid is nooit grappig

De kapper zat met de handen in het haar Hij lag in een scheiding

Domino Day het zal wel meevallen

afbeelding van Rob Wegdam

Door: Rob Wegdam

Mijn naam is Rob Wegdam. Samen met mijn vrouw woon ik na ruim 47 jaar in Losser te hebben gewoond nu in Enschede. Na mijn werkzame leven ben ik mij gaan inzetten voor onze gemeenschap. Een van die activiteiten is Hallo Losser. Ik geloof namelijk dat goed communiceren de smeerolie is