CML

De Bakkers van Alink

Ontdek de smaak van Bakkers van Alink - Puur & Genieten

Opa Gerard Alink is in 1932 begonnen met een bakkerij aan de Enschedesestraat in Losser. Deze bakkerij is in 1966 door zoon Alfons Alink overgenomen. Eind jaren '70 verhuisde de bakkerij naar Winkelcentrum De Brink in Losser. Anno 2013 wordt de bakkerij gerund door de twee zoons van Alfons, Guus en Jeroen Alink. Een familiebedrijf met drie generaties vers vakmanschap.
Bakkers van  Alink is gevestigd in het centrum van Losser, Borne, Winkelcentrum De Brouwerij op het Roombeek in Enschede en aan de Daalweg in Enschede.

In onze moderne bakkerij leveren onze deskundige bakkers elke dag een topprestatie. Het assortiment bevat meer dan 100 soorten brood en een grote variëteit gebak die eventueel kunnen worden voorzien van een foto of logo. Alle producten worden gemaakt volgens de wensen van onze klanten. Dit alles met inachtneming van ambachtelijkheid en van de hygiëne en milieuregels.

De dagelijkse topprestaties van de bakkers verkopen wij in onze hoofdvestiging in Losser, en filialen in Borne en Enschede. Wilt u ook eens kennismaken met onze kwaliteitsproducten? Loop dan eens binnen in een van onze filialen of neem vrijblijvend contact op.

Contactgegevens

Adres:

De Brink 3-5

7581 JC
Losser
Telefoon: