CML

Notariskantoor Poppinghaus

Een modern kantoor met een halve eeuw aan ervaring

Een vakkundige en vooral persoonlijke aanpak, dat mag u verwachten van de medewerkers van Notariskantoor Poppinghaus te Losser. Een kantoor met een uitstekende reputatie die teruggaat tot 1 augustus 1966, toen mr. H.A.A. van Hazendonk als eerste notaris in Losser werd benoemd. De ‘eenmanszaak’ van toen is uitgegroeid tot een kantoor met ruim 9 professionele medewerkers. Op 1 augustus 2016 hebben we ons 50-jarig jubileum gevierd. Vanaf 27 september 2016 is het kantoor verhuisd naar de Langenkamp 9 in Losser.

De dagelijkse leiding van het kantoor is in handen van notaris mr. Roelanda Pöppinghaus-Oortwijn. Zij wordt bij haar werkzaamheden ondersteund door een team van specialisten op allerlei terreinen: familierecht, estate planning, ondernemingspraktijk, fiscaal recht, agrarisch recht, verenigingen, stichtingen, contracten, onroerende zaken, hypotheken, internationaal privaatrecht, advisering aan Nederlanders die in Duitsland zijn gaan wonen, enzovoort.

Met vele jaren ervaring op zak en continue bijscholing van de medewerkers heeft Notariskantoor Poppinghaus de kennis in huis om u op elk gebied van dienst te zijn.

Contactgegevens

Adres:

Langenkamp 9

7581 JE
Losser
Telefoon: