CML

Restaurant DIJK 59

Samen uit en je toch thuis voelen.. Restaurant DIJK 59.

In ons in 2019 volledig verbouwde restaurant, bezorgen wij gasten een ontspannen en fijne tijd met lekker eten en drinken. Een mooie plek net buiten Losser, middenin het Twentse coulisselandschap, om gezellig uit eten te gaan met je partner of met vriendinnen te genieten van een goed glas wijn en een tafel vol lekkers. Een plek voor de wandelaar, fietser of motorrijder om onderweg even heerlijk te pauzeren, binnen of op één van de terrassen. Voor kinderen is er buiten ook een geweldige en veilige speeltuin.

Dijk59 is daarnaast een veel gevraagde event-locatie in Twente, waar veel mogelijk is. Zoals een daverend (trouw)feest, familiedag, teamuitje of een borrel. Zoek je een vergaderlocatie in Losser of de Lutte, middenin het groen, dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Ons restaurant ligt net in het buitengebied tussen Losser en De Lutte, middenin de schatkamer van Twente, een plaats waar kilometers wandel- en fietsroutes hand in hand gaan met belangrijke schatten van Twente.

Kortom, een gezellige en sfeervol restaurant in hartje Twente, waar je uitbundig mag genieten van lekker eten en drinken, een gezellig samenzijn met je familie en vrienden of een geweldig feest. En waar je ook voor andere events terecht kunt. Je bent van harte welkom!

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2440.911371554984!..." width="600" height="450" style="border:0;" allowfullscreen="" loading="lazy" referrerpolicy="no-referrer-when-downgrade"></iframe>

Contactgegevens

Adres:

Denekamperdijk 59

7581 PX
Losser
Telefoon: