Nieuws & Agenda

Eindelijk opent restaurant El Charro in Losser

Na veel tegenslagen en vertraging opent vandaag dan eindelijk het Mexicaans Zuid-Amerikaans restaurant El Charro haar deuren.

Tegenslag

Het nieuwe restaurant is gevestigd op De Brink in het voormalige pand van Noabers. "We hebben het hele pand gestript en opnieuw ingericht" zegt eigenaar Simon Cetiner. We hebben al 10 jaar een goed lopend restaurant in Haaksbergen en we willen dezelfde sfeer en kwaliteit ook in Losser".

​​​​

Hallo Losser meldde in juni afgelopen jaar al de komst van EL Charro naar Losser en de plannen waren toen om open te gaan voor de Brueghel. "Maar we hebben veel tegenslag gehad" zegt de 38-jarige Cetiner. "De aannemer van toen heeft ons flink in de steek gelaten. Dat heeft niet alleen heel veel geld gekost maar ook veel energie".

Opening

Maar na alle ellende kan de ondernemer vandaag de deuren openen van zijn nieuwe restaurant. Hallo Losser mocht voor de opening al even binnenkijken en treft een compleet nieuw ingericht restaurant aan met een bar en een open keuken. Nieuw meubilair en de Mexicaanse kleuren en symbolen zorgen voor een authentieke sfeer. Binnen treffen we Simon en Maria Cetiner aan die druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor vanmiddag. Duidelijk is te zien dat het stel binnenkort een tweede kindje verwacht. 

Eindelijk opent restaurant El Charro in Losser

Menukaart

Op de menukaart zijn uiteraard typisch Zuid-Amerikaanse gerechten te vinden. "We hebben voor Losser een chefkok aangenomen met veel ervaring in de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken" zegt Cetiner. Naast een ruime keuze voorgerechten zijn er natuurlijk de traditionele burrito's, fajita's, taco's en enchiladas. De keuze uit vleesgerechten is indrukwekkend maar ook zijn er vis- en vegetarische gerechten. Typische bij- en nagerechten maken de menukaart compleet. Daarnaast is er zelfs een speciale bierkaart.

Personeel

"Vorig jaar hadden we al mensen aangenomen maar door de uitgestelde opening was er natuurlijk veel verloop" blikt Simon Centiner terug. "Goed personeel is zo belangrijk in een kwaliteitsrestaurant. We hebben een mooi team kunnen vormen met 17 medewerkers in de bediening en in de keuken".

Eindelijk opent restaurant El Charro in Losser

El Charro Losser is gevestigd op de Brink en is vanaf vandaag dagelijks geopend vanaf 16:00. Reserveren kan via de website elcharro-losser.nl en hier is ook de menukaart te vinden.

Eindelijk opent restaurant El Charro in LosserEindelijk opent restaurant El Charro in LosserEindelijk opent restaurant El Charro in Losser​​

Na veel tegenslagen en vertraging opent vandaag dan eindelijk het Mexicaans Zuid-Amerikaans restaurant El Charro haar deuren.

Tegenslag

Het nieuwe restaurant is gevestigd op De Brink in het voormalige pand van Noabers. "We hebben het hele pand gestript en opnieuw ingericht" zegt eigenaar Simon Cetiner. We hebben al 10 jaar een goed lopend restaurant in Haaksbergen en we willen dezelfde sfeer en kwaliteit ook in Losser".

​​​​

Hallo Losser meldde in juni afgelopen jaar al de komst van EL Charro naar Losser en de plannen waren toen om open te gaan voor de Brueghel. "Maar we hebben veel tegenslag gehad" zegt de 38-jarige Cetiner. "De aannemer van toen heeft ons flink in de steek gelaten. Dat heeft niet alleen heel veel geld gekost maar ook veel energie".

Opening

Maar na alle ellende kan de ondernemer vandaag de deuren openen van zijn nieuwe restaurant. Hallo Losser mocht voor de opening al even binnenkijken en treft een compleet nieuw ingericht restaurant aan met een bar en een open keuken. Nieuw meubilair en de Mexicaanse kleuren en symbolen zorgen voor een authentieke sfeer. Binnen treffen we Simon en Maria Cetiner aan die druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen voor vanmiddag. Duidelijk is te zien dat het stel binnenkort een tweede kindje verwacht. 

Eindelijk opent restaurant El Charro in Losser

Menukaart

Op de menukaart zijn uiteraard typisch Zuid-Amerikaanse gerechten te vinden. "We hebben voor Losser een chefkok aangenomen met veel ervaring in de Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse keuken" zegt Cetiner. Naast een ruime keuze voorgerechten zijn er natuurlijk de traditionele burrito's, fajita's, taco's en enchiladas. De keuze uit vleesgerechten is indrukwekkend maar ook zijn er vis- en vegetarische gerechten. Typische bij- en nagerechten maken de menukaart compleet. Daarnaast is er zelfs een speciale bierkaart.

Personeel

"Vorig jaar hadden we al mensen aangenomen maar door de uitgestelde opening was er natuurlijk veel verloop" blikt Simon Centiner terug. "Goed personeel is zo belangrijk in een kwaliteitsrestaurant. We hebben een mooi team kunnen vormen met 17 medewerkers in de bediening en in de keuken".

Eindelijk opent restaurant El Charro in Losser

El Charro Losser is gevestigd op de Brink en is vanaf vandaag dagelijks geopend vanaf 16:00. Reserveren kan via de website elcharro-losser.nl en hier is ook de menukaart te vinden.

Eindelijk opent restaurant El Charro in LosserEindelijk opent restaurant El Charro in LosserEindelijk opent restaurant El Charro in Losser​​

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.