Gezondheidszorg

Craniosacraaltherapie

De mens van tegenwoordig kan wel wat meer ontspanning gebruiken.

Gewoon om te ontspannen, om klachten van stress te verminderen of om meer rust in het lijf te verkrijgen.

Veel mensen , jong en oud , hebben te maken met fysieke, emotionele of psychische klachten.

Welkom bij Maha Hierdoor voelen zij zich belemmerd of beperkt in hun algemene welzijn of ontwikkeling. In sommige gevallen betekent dit zelfs dat werkzaamheden niet meer naar wens kunnen worden uitgevoerd, spel - of schoolactiviteiten problemen opleveren, of er kunnen problemen in de thuissituatie gaan ontstaan.

Een groot aantal van dit soort klachten of vragen is natuurlijk niet makkelijk te behandelen of te begeleiden.

Sommige therapieën en/of middelen bestrijden weliswaar de klachten, maar zijn er niet op gericht of in staat om de oorzaak te vinden of weg te nemen. Hierdoor blijven de klachten terugkomen of zetten zich om in een andere klacht. Wat is cranio - sacraaltherapie?

Cranio-Sacraal therapie is er op gericht de blokkades binnen het systeem op te heffen. Een zeer zachtaardige, manuele therapie die gebruikt maakt van de handen van de therapeut en desgewenst van vragen om blokkades in het Cranio-Sacraal Systeem te vinden en zo mogelijk te corrigeren.

Door middel van een hele lichte druk op de schedel en elders op het Cranio-Sacraal systeem kunnen de correctiemechanismen van het lichaam worden aangezet en de blokkeringen worden opgeheven, waardoor het ritme zich kan herstellen en het genezingsproces in gang gezet kan worden.

Door de directe stimulering van het zelf herstellend vermogen kan een versterking van het immuunsysteem plaatsvinden.

Vensters: 

Contactgegevens

Brinkstraat 28
7581 GD
Losser
Telefoon: 
06 22778475

Contactpersoon

Brigitte Berkhout-Zandhuis