Gezondheidszorg

Maartje

De thuiszorg van Maartje is kleinschalig en vertrouwd
Maartje biedt u daartoe alles op het gebied van thuiszorg.

 De vaste wijkverpleegkundige van Maartje helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.

 

Hulp bij wondverzorging, medicijn-inname, het toedienen van injecties, het aantrekken van steunkousen, hulp bij het wassen en aankleden en huishoudelijke zorg. Onze medewerkers van de thuiszorg komen daarvoor graag bij u thuis.

Onze thuiszorg werkt vanuit kleinschalige teams, zodat u niet steeds nieuwe gezichten ziet.

Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt in de persoon van onze wijkverpleegkundige, die alle zaken mét en vóór u regelt.

Vanuit alle Maartje vestigingen, verspreid over heel Twente, bieden wij thuiszorg.

De thuiszorgteams worden indien nodig ondersteund door eigen behandelaren en therapeuten; hierdoor zorgt Maartje voor een optimale dienstverlening.

Verpleegkundig team Maartje beschikt over een team van ervaren verpleegkundigen die 7 keer 24 uur beschikbaar zijn om specialistische verpleegkundige thuiszorg te verlenen.

De verpleegkundigen beschikken hiervoor over een goed uitgeruste auto met materialen voor spoedsituaties.

Naast de gewone verpleegkundige zorg zijn onze medewerkers extra geschoold op het gebied van risicovolle handelingen als infuustherapie, subcutane pijnbestrijding en sondevoeding. Hierdoor kan de zorg ook bij complexe situaties verantwoord gegeven worden.

Ons verpleegkundig thuiszorgteam verricht medisch technisch handelen (MTH team) onder verantwoordelijkheid van de huisarts of specialist ouderengeneeskunde en Medisch Specialistische Verpleging Thuis (MSVT zorg) onder verantwoordelijkheid van de medisch specialist.

Vensters: 

Contactgegevens

Gronausestraat 17
7581 CC
Losser
Telefoon: 
053-536 9910