Gezondheidszorg

Sociale Teams nu WIJZ Gemeente Losser

De Sociaal Teams is per 1  januari overgedragen aan de gemeente Losser.
Dit betekent dat Stichting Fundament is gestopt met de werkzaamheden van de Sociaal Teams.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de gemeente 

Met ingang van 1 januari 2018 is er in de gemeente Losser één loket waar u als inwoner terecht kunt met uw vragen en verzoeken op het gebied van werk, inkomen, jeugd en zorg: de afdeling WIJZ van de gemeente Losser.

Heeft u vragen over uitkeringen of over extra bijstand voor speciale uitgaven, financiën of schulden? Heeft u hulpmiddelen nodig vanwege een lichamelijke beperking? Of heeft u huishoudelijke ondersteuning nodig of dagopvang voor uzelf of uw partner? Heeft u vragen op het gebied van jeugd en gezin, over opvoeden? Of loopt het niet goed met uw kind op school? Maakt u zich zorgen over iemand die vereenzaamd? Of ziet u kinderen die lijden onder een scheiding? Neem dan contact op met de afdeling WIJZ van de gemeente Losser.

Dit kan elke werkdag van 09.30 tot 15.30 uur via telefoonnummer (053) 537 7400 of per mail naar wijz@losser.nl. En per 1 februari door een persoonlijk gesprek in het nieuwe gemeentehuis .

Daarnaast zijn de medewerkers bereikbaar via huisartsen en scholen. En zijn ze aanwezig in het Trefhuus in Overdinkel op dinsdag van 12.00 uur tot 13.30 uur en Erve Boerigter in de Lutte op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Sociaal Team

Eerder kon u ook voor deze vragen ook terecht bij het sociaal team. Ze merkten in de praktijk dat dit nog wel eens leidde tot onduidelijkheid en daarom zijn de taken van het sociaal team per 1 januari 2018 ondergebracht bij de afdeling WIJZ.

Met deze veranderingen hopen we u nog beter van dienst te zijn.

Contactgegevens afdeling WIJZ

Telefoonnummer: (053) 537 7400

Emailadres: wijz@losser.nl

Bezoekadres: Gemeente Losser, Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser

Vensters: 

Contactgegevens

Gemeente Losser, Raadhuisplein 1,
7581 AG
Losser
Telefoon: 
(053) 537 7400