Gezondheidszorg

Verandering Zorgloket gemeente Losser

Vanaf 1 april komt het inloopspreekuur te vervallen.

Iedere werkdag zijn wij telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 10.00 uur telefoonnummer 053-5377400.

Zorgloket

Het zorgloket vindt u in het gemeentehuis van Losser.

U kunt hier dagelijks terecht met vragen over welzijn, wonen en zorg.

Bij het zorgloket werken deskundige consulenten. Zij gaan met u in gesprek over uw vraag. Samen met u bekijken ze hoe u zelf uw situatie kunt verbeteren en wat de gemeente voor u kan betekenen.

Komt u liever niet alleen?

Heeft u een afspraak met een consulent van het zorgloket bent u van harte welkom met uw partner, een familielid of een andere vertrouweling.

Voor een afspraak met het zorgloket kunt het beste ofwel telefonisch of via de website van de gemeente Losser een afspraak maken. Ook als u liever heeft dat er iemand bij u thuis langs komt kunt u die afspraak maken.

Met welke vragen kan ik terecht?

- U bent slecht ter been en wilt weten of u in aanmerking komt voor een scootmobiel of parkeerkaart?

- Uu kunt door lichamelijke problemen steeds minder goed in uw huis wonen en u wilt een vraag stellen over een woningaanpassing.

- Ook als u moeite heeft met boodschappen doen en wilt weten waar u terecht kunt, of ondersteuning nodig heeft voor uw gehandicapte kind kunt u terecht bij het zorgloket.

Heeft u een andere vraag? Aarzel niet en kom langs, alle vragen over wonen, welzijn en zorg zijn welkom. Hoe werkt het?

Een gesprek bij het zorgloket is altijd in een spreekkamer die alle privacy biedt. Een consulent neemt eerst uw naam en adresgegevens op. Dit gebeurt alleen bij uw eerste bezoek aan het loket of wanneer u voor het eerst een afspraak maakt. Samen met de consulent wordt uw vraag besproken. Daarbij kijkt de consulent naar wat u zelf kan en wat uw omgeving voor u kan betekenen. Soms lukt het niet om zelf, of met anderen, een oplossing voor uw vraag te vinden. De gemeente bekijkt dan hoe zij u op weg kan helpen.

Kan de gemeente ook bij mij thuis komen? Lukt het u niet naar het zorgloket te komen? Of voelt u zich prettiger in uw eigen omgeving? Een consulent van het zorgloket komt graag bij u op huisbezoek.

Een afspraak kunt u persoonlijk maken aan de receptie van het gemeentehuis, maar ook telefonisch via nummer (053) 53 77 400 of via de website van de gemeente Losser 

Vensters: 

Contactgegevens

Contactgegevens Zorgloket gemeente Raadhuisplein 1 7581 AG Losser
Losser
Telefoon: 
053 5377400