Nieuws & Agenda

Moeizame winst voor waterpolosters Losser op Neptunia Sneek

Zaterdag wonnen de waterpolo dames Losser na een moeizame strijd met 7-5 van Neptunia Sneek,

Losser start uitstekend aan de wedstrijd tegen Neptunia uit Sneek. Door goed aanvallend spel loopt Losser snel uit naar 4-1 voorsprong.
In tweede kwart loopt de aanval droog, Losser heeft grote moeite met het stevig verdedigende Neptunia. Kansen werden niet goed uitgespeeld, er was slechte passing en er werd te snel geschoten. De Friese keeper kwam steeds beter in haar spel.
In de 3e kwart kreeg Losser snel en onnodig 2 tegendoelpunten om de oren door niet oplettende verdediging. Scoren lukt nog steeds niet. Dames van Neptunia kwamen met een afstandsschot zelfs tot 4-4 terug.
In het  begin van de 4de kwart gaat het gelijk op. Losser scoort snel maar Neptunia ook. Losser blijft gelukkig ook weer scoren. Dan lijkt het ook gedaan met de weerstand van Neptunia en blijven met een 7-5 overwinning de 3 punten in Losser.

Doelpunten Losser: Manon Korfage 4, Jetske Gielians  2 en Susan Nijhuis.