Nieuws & Agenda

Yauno opent 2e lunchroom in Losser

Kaby Yauno heeft na zijn eerste broodjeszaak aan de Brink nu ook zijn tweede filiaal geopend.

Yauno opent 2e lunchroom in Losser

Kaby Yauno heeft na zijn eerste broodjeszaak aan de Brink nu ook zijn tweede filiaal geopend. In de voormalige computerwinkel aan de Raadhuisstraat opende hij afgelopen zaterdag zijn tweede vestiging. Kaby Yauno, een voormalige automonteur, kreeg het horecavirus eigenlijk van zijn broer die jaren geleden in Arnhem een soortgelijke zaak  had geopend.

Broodbakken geleerd bij Pre Pain

Nadat hij bij Pre Pain het bakkersvak had geleerd besloot Kaby 6 jaar geleden in het pand aan Brink een eigen broodbakkerij te beginnen. Dit liep uitstekend, zo goed zelfs dat hij brood ging bakken voor de “Spar” en de “Coöp”.  Het werd, zoals Kaby zelf beweert, een uit de hand gelopen hobby.

Producten gemaakt in eigen beheer

Samen met zijn vrouw Maria gaat Kaby aan de slag in zijn nieuwe restaurant. Bijna alles wordt in eigen beheer bereid. Zo hebben ze een eigen dressing, een eigen saus en wordt al het brood in eigen steenovens gebakken.  Maar het zal niet alleen Turks brood zijn, maar ook andere belegde broodjes, zullen over de toonbank gaan.

Veel vertrouwen in de toekomst

Kaby gelooft in zijn concept. “Ik kom zelf uit een klein dorp waar ook een gemoedelijke sfeer heerste. Ik voel in Losser hetzelfde en dat past goed bij mij. Eerst vertrouwen winnen en goede kwaliteit leveren. En dan zal het ongetwijfeld goed komen”.

Kaby Yauno heeft na zijn eerste broodjeszaak aan de Brink nu ook zijn tweede filiaal geopend.

Yauno opent 2e lunchroom in Losser

Kaby Yauno heeft na zijn eerste broodjeszaak aan de Brink nu ook zijn tweede filiaal geopend. In de voormalige computerwinkel aan de Raadhuisstraat opende hij afgelopen zaterdag zijn tweede vestiging. Kaby Yauno, een voormalige automonteur, kreeg het horecavirus eigenlijk van zijn broer die jaren geleden in Arnhem een soortgelijke zaak  had geopend.

Broodbakken geleerd bij Pre Pain

Nadat hij bij Pre Pain het bakkersvak had geleerd besloot Kaby 6 jaar geleden in het pand aan Brink een eigen broodbakkerij te beginnen. Dit liep uitstekend, zo goed zelfs dat hij brood ging bakken voor de “Spar” en de “Coöp”.  Het werd, zoals Kaby zelf beweert, een uit de hand gelopen hobby.

Producten gemaakt in eigen beheer

Samen met zijn vrouw Maria gaat Kaby aan de slag in zijn nieuwe restaurant. Bijna alles wordt in eigen beheer bereid. Zo hebben ze een eigen dressing, een eigen saus en wordt al het brood in eigen steenovens gebakken.  Maar het zal niet alleen Turks brood zijn, maar ook andere belegde broodjes, zullen over de toonbank gaan.

Veel vertrouwen in de toekomst

Kaby gelooft in zijn concept. “Ik kom zelf uit een klein dorp waar ook een gemoedelijke sfeer heerste. Ik voel in Losser hetzelfde en dat past goed bij mij. Eerst vertrouwen winnen en goede kwaliteit leveren. En dan zal het ongetwijfeld goed komen”.

afbeelding van Henri Schuite

Door: Henri Schuite