Nieuws

4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi bij KVV Losser

Side event van E.K Vrouwenvoetbaltoernooi Nederland

Woensdag 7 juni a.s. wordt er een 4 tegen 4 meisjes voetbaltoernooi georganiseerd bij KVV Losser. Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd als Side Event van het Europees Kampioenschap  Vrouwenvoetbaltoernooi wat in Nederland van 16 juli tot 6 augustus a.s. wordt gehouden. Enschede en Deventer zijn de 2 Overijsselse speelsteden waar gespeeld gaat worden door de landenteams.

Meisjes te interesseren om te gaan voetballen 

Doel van dit toernooi is om het E.K Vrouwenvoetbaltoernooi te promoten en meisjes te interesseren om te gaan voetballen bij een voetbalvereniging.Meisjes uit de gemeente Losser in de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar kunnen deelnemen aan dit toernooi.Inschrijven kan tot 1 juni a.s. via mailadres 4tegen4meisjeslosser@gmail.com.Een team bestaat uit minimaal 4 speelster en maximaal 6 speelsters.

De winnaar van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor meisjes  plaatsen zich op woensdag 21 juni a.s. voor de Halve Finale  in Deventer.De organisatie van het 4 tegen 4 meisjesvoetbaltoernooi is in handen van de buurtsportcoaches van de gemeente Losser in samenwerking met KVV Losser en Sportservice Overijssel

 


 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.