Nieuws

5 jaar Pure Beauty Overdinkel

Op vrijdag 24 november viert Pure Beauty te Overdinkel haar 5 jarig bestaan.

Mooie ruimte

1 september 2012 startte Rianne Nijland haar schoonheidssalon op. Hiervoor heeft ze een mooie ruimte aan huis ingericht. In de afgelopen vijf jaar is dit uitgegroeid tot een sfeervolle salon waar je voor alles terecht kunt op het gebied van uiterlijke verzorging. Rianne heeft de eerste jaren naast haar werk als schoonheidsspecialiste en startend ondernemer gewerkt in een drogisterij. Haar eigen klantenbestand breidde zich steeds verder uit en na vier jaar lang twee banen gecombineerd te hebben, heeft ze besloten om zich fulltime in te gaan zetten in haar eigen salon. 

Huidexpert 

Aan het begin van dit jaar heeft Rianne zicht ontwikkeld tot Cenzaa huidexpert, zodat ook iedereen met huidproblemen bij Pure Beauty behandeld kan worden. Cenzaa biedt niet alleen een uitkomst bij huidproblemen, maar bevat ook onderdelen die zorgen voor een stukje ontspanning. 

Altijd al een kijkje willen nemen bij Pure Beauty? Of interesse in een gratis make-up advies met de producten van ZAO (100% natuurlijk, glutenvrij & veganistisch)? Wees dan welkom op vrijdag 24 november van 18.00 - 21.00 aan de Glanestraat 3 in Overdinkel. Vooraf een mail sturen naar rianne_nijland@hotmail.com wordt op prijs gesteld.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.